Contact gegevens praktijk:

Email: secretariaat@redwoodspeopleservices.nl
Tel: +31 6 24913779
Adres: Emmastraat 7, 6881 SM, Velp
KvK: 77235320

 

Cris van Dusseldorp

Registraties:
LVSC: Supervisor en Registercoach
VIT: Lid
EFT: Aanvullend getraind EFT therapeut

AGB Code: 90109154
 

Michelle van Dusseldorp

Registraties:
LVSC: Supervisie
VIT: Lid
ECP: Modaliteit Integratieve psychotherapie
EFT: Aanvullend getraind EFT therapeut
AGB: 90034798 en 94007751

Netwerken

Route


De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping. De ingang is om het hoekje in een klein steegje. U kunt aanbellen op de intercom links. Boven, vindt u twee gesprekskamers, een wachtkamer, een kleine keuken (met lekkere koffie en thee) en een WC.

Parkeren is gratis in de Emmastraat met een blauwe schijf. U kunt ook gratis parkeren op loopafstand bij de Action indien u langer wilt parkeren dan twee uur. Met openbaar vervoer is het 9 minuten lopen vanaf station Velp.

Er is ook een bus van Arnhem Centraal (bus 1) die direct naar de Emmastraat halte gaat.

Contactformulier
redwoods people services
Neem contact met ons op

Als u het contact formulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of via de email of de telefoon. Als contact gelegd is en uw vragen beantwoord worden naam, adres, telefoon en email gegevens niet bewaard.

Klacht- en tuchttrecht voor de cliënt.

Mocht u onverhoopt ontevreden zijn dan horen wij dat natuurlijk het liefst heel graag van u zelf. Dan hopen wij in een gesprek met u het te kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris die u kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). U kunt hiervoor contact opnemen met de beroepsvereniging de VIT (http://www.vit-therapeuten.nl). In navolging van deze wet zijn wij ook aangesloten bij een geschilleninstantie en dat is de SCAG (http://www.scag.nl). Ook ben ik (Michelle) ingeschreven in het Register van de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie met als licentienummer NL-406 en is het tuchtrecht via deze organisatie geregeld (zie http://www.nap-psychotherapie.nl/93w/meer-informatie-contact/niet-tevreden.html