Contact

Route


De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping. De ingang is om het hoekje in een klein steegje. U kunt aanbellen op de intercom links. Boven, vindt u twee gesprekskamers, een wachtkamer, een kleine keuken (met lekkere koffie en thee) en een WC.

Parkeren is gratis in de Emmastraat met een blauwe schijf. U kunt ook gratis parkeren op loopafstand bij de Action indien u langer wilt parkeren dan twee uur. Met openbaar vervoer is het 9 minuten lopen vanaf station Velp.

Er is ook een bus van Arnhem Centraal (bus 1) die direct naar de Emmastraat halte gaat.

Contact gegevens praktijk.

Email: secretariaat@redwoodspeopleservices.nl
Tel: +31 6 24913779
Adres: Emmastraat 7, 6881 SM, Velp
KvK: 77235320

Cris van Dusseldorp

Registraties:
LVSC: Supervisor en Registercoach
VIT: Lid
EFT: Aanvullend getraind EFT therapeut
AGB Code: 90109154

Michelle van Dusseldorp

Registraties:
LVSC: Supervisie
VIT: Lid
ECP: Modaliteit Integratieve psychotherapie
EFT: Aanvullend getraind EFT therapeut
AGB: 90034798 en 94007751

Contactformulier

Als u het contact formulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of via de email of de telefoon. Als contact gelegd is en uw vragen beantwoord worden naam, adres, telefoon en email gegevens niet bewaard.

Klacht- en tuchttrecht voor de cliënt.

Mocht u onverhoopt ontevreden zijn dan horen wij dat natuurlijk het liefst heel graag van u zelf. Dan hopen wij in een gesprek met u het te kunnen oplossen. Komen we er samen niet uit, dan kunt u een beroep doen op een klachtenfunctionaris die u kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). U kunt hiervoor contact opnemen met de beroepsvereniging de VIT (http://www.vit-therapeuten.nl). In navolging van deze wet zijn wij ook aangesloten bij een geschilleninstantie en dat is de SCAG (http://www.scag.nl). Ook ben ik (Michelle) ingeschreven in het Register van de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie met als licentienummer NL-406 en is het tuchtrecht via deze organisatie geregeld (zie http://www.nap-psychotherapie.nl/93w/meer-informatie-contact/niet-tevreden.html)

Netwerken